Tuşba Ziraat Odası > Haberler > GEVAŞ İL KOORDİNASYON TOPLANTISI

GEVAŞ İL KOORDİNASYON TOPLANTISI

Van Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısını Gevaş Ziraat Odasının Ev sahipliğinde Tuşba Ziraat Odası Başkanı Sayın Hasan ÖZGÖKÇE başkanlığında yapıldı.

Gündem Olarak ülkemizde son zamanlarda yaşanan ekonomik gelişmeler ve buna paralel olarak artan tarımsal girdiler nedeniyle yükselen maliyetler sonucunda çiftçilerimizin durumları değerlendirildi ve yapılacak çalışmalar görüşüldü.Bu çalışma neticesinde çıkan sonuçları ortak bir rapor hazırlanarak önümüzdeki hafta içinde ANKARA’da yapılacak olan Türkiye Ziraat Odaları Birliği Bölge toplantısında Genel Başkanımız Sayın Şemsi Bayraktar’a sunulacaktır. Akabinde Gevaş Belediye Başkanı Sinan HAKAN makamında ziyaret edildi.Gevaş ilçemizin Tarım ve Hayvancılık sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu, Belediyemiz ile ortak yapılacak çalışmalar değerlendirildi.