Tuşba Ziraat Odası > Haberler > TUŞBA ZİRAAT ODASI BAŞKANI HASAN ÖZGÖKÇEMUHTARLARLA BİRLİKTE TARIMSAL SORUNLAR GÖRÜŞÜLDÜ.

TUŞBA ZİRAAT ODASI BAŞKANI HASAN ÖZGÖKÇE MUHTARLARLA BİRLİKTE TARIMSAL SORUNLAR GÖRÜŞÜLDÜ.

Tuşba Ziraat Odası olarak Mahalle Muhtarlarıyla gruplar halinde yaptığımız toplantılarda; mahallelerimizin tarımsal sorunları görüşüldü. Sorunlarla ilgili olarak ilgili mercilerle görüşüldü.

Sorunları çözümleri noktasında elimizden gelen çabalar sarfedildi. Gerekli notlar alındı. Muhtarlarla birlikte yapacağımız çalışmalar tartışıldı. Birlikte harekat etmede sorunların giderilmesi daha da kolaylaşacaktır. Toplantılar verimli geçti. Mahalle sorunları ilk ağızdan dinlendiğinden çözüm bulma noktasında daha doğru tespitler yapılmaya çalışıldı.

Muhtarlarla görüşmelerimiz ve işbirliğimiz devam etmektedir

:w