Tuşba Ziraat Odası > Haberler > Van Ziraat Odaları Mayıs Ayı İl Koordinasyon Kurulu aylık toplantısını Muradiye Ziraat Odasında gerçekleştirdi.

Van Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu aylık toplantısını Muradiye Ziraat Odasında gerçekleştirdi.

Toplantıya Tuşba Ziraat Odası Başkanı Hasan ÖZGÖKÇE Başkanlığında; Gürpınar Ziraat Odası Başkanı Faruk ŞAMİLOĞLU , Özalp Ziraat Odası Başkanı Şahyettin CEYLANCI , Başkale Ziraat Odası Başkanı Rahmi AŞKAN , Saray Ziraat Odası Başkanı Turan ÇALIŞIR , Gevaş Ziraat Odası Başkanı Mesut ERGENÇ , Muradiye Ziraat Odası Başkanı Nezir ÇAKAN , Çaldıran Ziraat Odası Başkanı Nesim ERTOPÇU ,Erciş Ziraat Odası Başkanı Barış ÇELİK ,Çatak Ziraat Odası Başkanı Kemal KAYA ve Tuşba Ziraat Odası Genel Sekreteri Tayfur KARTAL ‘ın katılımıyla İlimizde yaşanan kuraklık konusu görüşüldü.

Muradiye Ziraat Odasının toplantı salonunda Hasan ÖZGÖKÇE Başkanlığında gündeme ilişkin olarak tüm ilçelerimizin kuraklık durumu ayrı ayrı görüşüldü. İlimizde yaşanan kuraklık ile ilgili olarak rapor hazırlanmasına karar verildi.

Muradiye Kaymakamı ve Muradiye Belediye Başkan Vekili Sayın Erkan SAVAR makamında ziyaret edildi. Muradiye İlçesinin Tarım ve Hayvancılık sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

İl Koordinasyon Kurulu Muradiye İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim ASLAN beyi makamında ziyaret etti. Bu ziyarette de ilçenin Tarım ve Hayvancılık sorunları ele alındı. İlçenin Tarımsal Sulama sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.