Tuşba Ziraat Odası > Haberler > Ankara Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünden Odamıza ziyaret gerçekleştirildi.

Ankara Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünden Odamıza ziyaret gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Ankara Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü   personellerinden  Ziraat Mühendisi Zeliha YILMAZ ,Ziraat Mühendisi Metin KAVAK ,Van Tarım il müdürlüğü teknik personelleri Tuşba Ziraat Odası Başkanı Hasan ÖZGÖKÇE’yi makamında ziyaret etti.

İlmizin Bitkisel üretimi ile ilgili odamızdan görüş ve öneriler alındı. Van ilimizde Bitkİsel ürün çeşidinin arttırılması hususunda görüş alışverişinde bulunuldu. Baklagil üretiminin yaygınlaştırılması  için uygun şartların olup olmadığı konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Başkanımız Hasan ÖZGÖKÇE ilmizin Tarım ve Hayvancılık sorunları ile ilgili genel bir raporu kendilerine verdi.

Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.