Tuşba Ziraat Odası > Haberler > Başkan ÖZGÖKÇE Van Meteoroloji 14.Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti

Başkan ÖZGÖKÇE Van Meteoroloji 14.Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti

Başkanımız Hasan ÖZGÖKÇE, Genel Sekreter Tayfur KARTAL ve Yönetim Kurulu üyesi Alpaslan KIRAN Van Meteoroloji 14.Bölge Müdürü Atakan ÇELEBİ'yi makamında ziyaret etti.

Bir süre önce ilimize atanan Meteoroloji Bölge Müdürü Atakan ÇELEBİ makamında ziyaret edİli. hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü arasında yapılan İş birliği protokol çerçevesinde çiftçilerimizin zirai meteorolojiden daha çok faydalanmaları için görüş alışverişinde bulunuldu.

Meteoroloji müdürlüğünden aldığımız verilere göre ilimizde son 6 aylık orta şiddette kuraklık olduğu görülmektedir.

Tuşba Ziraat Odası olarak 14.Bölge müdürü olarak atanan Atakan ÇELEBİ'ye yeni görevinde başarılar dileriz.