Tuşba Ziraat Odası > Haberler > BAŞKANIMIZIN 14 MAYIS 2018 DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKANIMIZIN 14 MAYIS 2018 DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI

Ülkemizin gıda ihtiyacının karşılanması yanında, yetiştirdiği ürünlerini ihraç ettirerek ekonomiye can veren cefakâr, fedakâr ve paylaşımcı çiftçilerimiz bizim baştacımızdır. Yediğimiz içtiğimiz tüm gıdalarda çiftçimizin hakkı ve alın teri vardır. Geçimini topraktan sağlayan, topraktan aldığı ürüne değer ve sevgisini katan, elde ettiği gelirle onurlu yaşam tarzını benimseyen ve toplumumuzun her kademesinde saygınlığı hak eden çiftçilerimizin hak ettiği refah seviyesine ulaşması için, Tuşba Ziraat Odası olarak çaba ve gayretlerimiz sürmektedir.

Bu anlamda, ülkemizin gelişmesinde, ekonominin büyümesinde, üretimin çeşitlendirilmesi ve artırılmasında, refah seviyemizin yükselmesinde, sağlıklı ve güvenli gıda temininde, her türlü zorluğa rağmen alın terini dökerek tarladan soframıza en güzel ürünü gönderen kıymetli çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü Tuşba Ziraat Odası  adına kutluyor, saygılarımı sunuyorum.Tuşba Ziraat Odası Başkanı Hasan ÖZGÖKÇE