Tuşba Ziraat Odası > Haberler > Tuşba Ziraat Odası Başkanı Hasan ÖZGÖKÇE 4 MART 2021 tarihinde İpekyolu ilçemizin Aşağı Gölalan , Yukarı Gölalan ve Ilıkaynak mahalle Muhtarları ile toplantı gerçekleştirmişti.

Muhtarlarımızın talepleri ortak gölet yapılırsa bölgemizde ürün çeşitliliğinin ve verimin artacağını söylemiştiler.
Sulama sorunları üzerine Başkanımız Hasan ÖZGÖKÇE 8 Mart 2021 tarihinde İpekyolu Belediye Başkanı Sinan ASLAN ile görüştü.
Toplantıya Mahalle muhtarları ile ilgili kurum ve kuruluşların katılımı ile sorunlar Belediye Başkanı Sinan ASLAN’a aktarıldı.
Sinan ASLAN Sorunların çözülmesi için ilgili kurumlara talimat verileceğini söylemişti.
SULAMA SEZONU AÇILMASI İLE SAHADA İNCELEME BAŞLADI.
Saha çalışmalarına Tuşba Ziraat Odası Tarım danışmanları, Van Büyükşehir Belediyesi Teknik personeli,İpekyolu Belediyesi teknik personeli, Serbest Tarım danışmanı ,Aşağı Gölalan mahalle muhtarı, Yukarı gölalan mahalle muhtarı ve Ilıkaynak mahalle muhtarının katılımı ile sahada incelemeler başlatıldı.