Tuşba Ziraat Odası > Haberler > ZİRAAT BANKASI BÖLGE MÜDÜRÜ TURGUT ARVAS MAKAMIN DA ZİYARET EDİLDİ

ZİRAAT BANKASI BÖLGE MÜDÜRÜ TURGUT ARVAS MAKAMIN DA ZİYARET EDİLDİ

Tuşba Ziraat Odası Başkanımız Hasan ÖZGÖKÇE ve Genel Sekreteri Tayfur KARTAL Ziraat Bankası Bölge Müdürü Turgut ARVAS’ı makamında ziyaret etti.

ÖZGÖKÇE Tasarruflu Sulama Kredilerinin (Yağmurlama ,Damlama sulama) Çiftçilere kullandırılması bölgemiz tarımı ve hayvancılığının geliştirilmesinde önemli rol oynayacağını ve Mazot ,Gübre ve Yem bitkileri destek ödemelerinde hakkedişlerin büyük çiftçilerin Günlük Para çekme limitinin 20.000 TL ye kadar arttırabileceklerinin sözünü aldığını belirtti.

Tarımsal kredilerde yapılan kesintiler, Ziraat Bankası tarafından verilen tarımsal krediler için çiftçilerden kefil, memur ve ipotek istemeleri konuları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Bölge Müdürü Turgut ARVAS Bölgemiz çiftçilerine imkanlar ölçüsünde yardımcı olacaklarını söyledi.

Ziyaretinden dolayı Bölge Müdürü ARVAS ÖZGÖKÇE'ye teşekkür etti.